Ervaren en de diepte in

Rustig zit hij op de bank… Een lekkere koffie en een goed glas cognac om nog even na te genieten na het eten. Daarbij, het is ook een voorgenieten. Hij weet dat de afspraak van deze avond speciaal zal geen worden. Al een tijdje mailden ze samen, en na de eerste afspraken die ze op neutraal terrein gehad hebben is hij er van overtuigd dat er een bijzondere klik is. Hij is er zelf een beetje verbaasd over. Een bijzondere en mooie vrouw die hem zo maar mailde en aangaf dat ze zijn dominantie herkent en graag daarin met hem een stap in de diepte wil ervaren.

Hij heeft haar voor deze eerste meer dan koffie afspraak de vrije hand gegeven, om zelf haar kleding te kiezen, het enige wat hij heeft gevraagd is om mooi vrouwelijk aangekleed te zijn. Juist in die vrijheid hoopt hij dat ze er op haar mooist uit zal zien, vrij en ontspannen.

De kachel is lekker opgeport, de warmte gloeit door de kamer heen, zoals de warmte van de cognac door zijn lichaam trekt. Het licht in de kamer is gedempt en het zijn hoofdzakelijk kaarsen die zorgen voor een mooi en warm licht. Met een glimlach kijkt hij om zich heen. Hij verwacht dat ze de entourage voor deze ontmoeting mooi, prettig en uitnodigend zal vinden.. uitnodigend om samen hun eerste stappen in deze diepte te zetten.

Als de bel gaat haast hij zich niet, loopt rustig naar de deur, kijkt even door het spionnetje in de deur waar zijn mooie date voor deze avond in een lange alles verbergende jas staat. Een glimlach gaat over zijn gezicht terwijl hij de deur opent. Stijlvol in haar lange jas komt ze binnen en met een knik geeft hij aan dat hij haar van haar jas wil ontdoen. (Ergens diep van binnen een hevige drang om haar niet alleen van haar jas, maar ook van het grootste gedeelte van haar kleren te ontdoen, zodat ze in zijn gedachten al een moment alleen in lingerie, nylons en hoge pumps voor hem staat.) Tijdens het uit haar jas helpen raakt hij zacht heur haar aan. Zacht, met lichte slagen, en als fluweel over zijn handen. De gastheer in hem laat zich gelden, haar jas glijdt van haar schouders.

Heel even hapert hij in de beweging, zoals hij zich haar in lingerie voor zich zag staan is het nu echt. Onder haar jas draagt ze alleen een mooie witte bustier die haar borsten iets naar boven duwt, een bijpassende wit kanten string en een kanten jarretelgordel die de witte nylons omhoog houdt. Aan haar voeten heeft ze mooie pumps, net niet te fel rood, maar met een warme tint.

Een zachte, beleefde omhelzing waarbij hij het vleugje onzekerheid bij haar voelt. Als ze zijn ogen ziet weet ze dat ze hem een stap voor is, dat hij dit niet had verwacht. Hij neemt haar bij de hand en samen lopen ze naar de kamer waar de heerlijke warmte uitnodigt om binnen te komen. In het zachte licht ziet ze er zo betoverend uit dat hij even zijn hoofd verbaast schudt. Nog geen woord is er gesproken vanaf het moment dat ze binnen gekomen is. Een droom die waarheid geworden is.

De geur van zijn koffie en de cognac drijven door de kamer, en hij neemt aan dat ze na de reis die ze gemaakt heeft ook wel een kop koffie zal willen. Nog zonder woorden knikt hij naar de koffiepot die klaar staat met een tweede kopje er naast, samen met een stelletje met melk, suiker en kandij.
Ze schudt nee en in die beweging kijkt ze hem diep in zijn ogen. Haar ogen vertellen hem :”Nu” “Niet wachten, laat mij ervaren, beleven.” Ze steekt haar handen naar voren naar hem uit. Een uitstraling van bind me, boei me, laat mij voelen wat het is om de sub in mij te mogen ervaren.

Heel rustig pakt hij haar bij haar handen en kijkt ook diep in haar ogen. Sprakeloos vraagt hij haar of ze het echt wil. Het is geen onzekerheid van hem, maar hij wil dat zij de keuze maakt om zich spontaan en uit haar eigen wens aan hem te geven. Weer knikt ze, zonder twijfel, hoogstens met een tikje onzekerheid over het nieuwe wat ze mee gaat maken.

Hij pakt een paar boeien, en doet deze om haar polsen. Aan de polsen knoopt hij een rood touw wat hij door een musketonhaak trekt. Hij trekt het touw zo dat haar handen boven haar hoofd komen en geniet van wat hij ziet. Eén seconde ziet hij onzekerheid en laat het touw een paar millimeter vieren, genoeg om de rust op haar gezicht te brengen. Hij loopt terug naar zijn stoel en kijkt hoe ze er staat. Hij wil niet dat zijn koffie koud wordt, neemt nog een slok en zet het kopje leeg terug.

Zonder haast loopt hij naar haar terug. Hij draait haar met haar rug naar hem toe, zodat ze hem niet meer kan zien en alleen maar kan gissen wat hij zal doen. Licht voelt ze de aanraking van zijn hand, zonder dwang of druk. Huiverend van verlangen naar wat er komt geniet ze van de onverwachte aanrakingen, bijna teder maar toch ook met een stukje nemen laat hij haar voor het eerst voelen dat hij de dominant is en zij nu heel voorzichtig los mag laten. Vertrouwen op dat het goed is, haar lichaam ervaren als nooit te voren.

Zijn handen vlinderen over haar achterkant. Dan streelt hij een schouderblad, dan raakt hij even een enkel, pakt die vast en verzet haar been een beetje naar buiten. De heerlijke warmte in de kamer bedwelmt haar bijna, de aanrakingen maken haar echter toch huiveren, een hete huiver, een verlangen naar meer. Knip! Ineens valt de druk van haar string weg. Hij heeft deze rücksichtslos los geknipt, haar vrouwelijkheid zichtbaar gemaakt zonder haar voorkant te bekijken.

Hij laat een vinger zachtjes tussen haar rondingen door glijden. Heel even raakte hij haar dijen aan de binnenkant, net boven het mooie kant van de nylons. Geen woord was er nog gezegd, nu hoorde hij voor het eerst haar geluid, een zachte zucht. De muziek ondersteunde de zucht en de geluiden liepen in elkaar over. Een glimlach straalde over zijn gezicht. De reactie in haar lichaam beloofde een bijzondere en vooral hevige ervaring.

Met de zucht nog in zijn oren plaagt hij met zijn vinger, volgt de lijnen van haar billen, waar ze samen komen bij haar billen, volgt de lijn naar boven en voelt een vertedering als hij boven haar billen twee kleine kuiltjes naast haar ruggengraat ziet zitten. Met zijn arm om haar heen raakt hij zacht voor haar en laat zijn vinger bijna teder door haar liezen gaan. Als gehypnotiseerd reageert ze door hem ruimte te geven. In hun schrijven en praten heeft ze hem gewaarschuwd dat ze nogal schuw reageert in haar lichaam. Hij heeft het natuurlijk onthouden en het valt hem op dat ze juist reageerde met letterlijke openheid.

Weer achter haar met zijn handen gaat hij op zijn knieën zitten, en haalt de nagel van zijn wijsvinger langs de binnenkant van haar linkerbeen naar beneden. Tussen kriebel en krabben zit het in. Als hij beneden is geeft hij een zacht tikje tegen haar been, als vanzelf zet ze het iets naar buiten. Hij geniet van de soepelheid van de beweging. Hij pakt een metalen boei en klikt deze om haar enkel. Aan de boei zit een ketting die hij al aan een oog vastgehaakt heeft. Weer een beetje meer geboeid staat ze zo voor en boven hem.

Hij staat op, loopt naar haar voorkant, weer knielt hij bij haar benen neer, met het puntje van zijn wijsvinger gaat hij de hele binnenkant van haar been langs, eerst van boven naar beneden, om vervolgens weer terug te verdwalen naar boven waar hij precies langs haar vagina gaat, er een rondje om tekent, en weer naar beneden afdwaalt. Het voor haar nu al bekende tikje laat haar weten haar rechterbeen ook nog iets naar buiten te zetten. Net genoeg stapt ze naar buiten, waar hij de tweede klaarliggende boei om haar rechterenkel klikt.

Zo mooi zoals ze er staat, ver voorbij kwetsbaarheid, betoverend mooi. Hij geniet, doet een stap terug en gaat heel even zitten, pakt zijn heerlijke cognac. Hij voelt haar even verlegen worden. Hij glimlacht, maakt met een stralend gezicht duidelijk dat hij haar mooi vindt zoals ze nu is. In zijn voelen weet hij dat het goed is, ze meer wil, meer ervaren, meer voelen, meer genieten.

Nog even blijft hij zitten, draait het glas cognac tussen zijn handen om het beter op temperatuur te krijgen en nipt een beetje aan het glas. Genieten, dát is het. Een mooie vrouw, zichzelf overgevend aan hem, de warmte en de zachte muziek. Er is geen haast, het voelt alsof de tijd stilstaat. Na het tijdloze moment staat hij op. In het naar haar toe lopen kijkt hij recht in haar ogen. Ze slaat ze niet neer, kijkt terug en geeft hem daarin de toestemming om door te gaan. Zonder af te wachten maakt hij het touw wat haar armen omhoog houdt los, pakt een barkruk en zet deze voor haar neer. Langzaam buigt hij haar voor over zodat ze met haar armen op de barkruk rust. Het touw slaat hij om de poten van de barkruk zodat ze weer vast staat. Nog staat hij voor haar, legt zijn wijsvinger onder haar kin en duwt haar hoofd omhoog. In die beweging neemt hij, hij verovert haar lippen, laat zijn tong plagend haar mond in gaan, wacht op haar reactie en verhevigt de intensiteit van de kus.

In de kus laat hij haar kin los, met zijn lippen dwingt hij haar om haar hoofd omhoog te houden, de kus waarin hij neemt, háár neemt. Zijn handen gaan over haar lichaam, niet keurend, maar ook in die bewegingen zit een nemen, haar de zijne maken. Hij voelt hoe de kus de sensualiteit in haar lichaam aanwakkert. Ze was al de hele dag met deze ontmoeting bezig, nu mag ze, nu kan ze haar gevoel laten gaan en zich overgeven aan wat hij met haar wil en doet.

Zonder waarschuwing breekt hij de kus af, loopt om haar heen, gaat achter haar staan en geniet van de mooie bolling van haar billen. Zijn hand op haar bil, de warmte ervan, beiden voelen de opwinding. Hij streelt en plaagt haar billen, haar dijbenen, maar laat ook genoeg over om straks van te genieten. Weer is hij blij verbaasd over de reactie en de manier waarop ze, ondanks dat haar benen en armen nog vast zitten, ze echt probeert om dichter bij zijn handen te komen. Ze doet ook haar best om hem een beetje te sturen, voor zover ze kan duwt ze haar billen naar achteren en spreid haar benen nog verder, ze wil hem voelen.

Hij heeft de tijd en neemt even een beetje afstand. Ze straalt even teleurstelling uit, ze wil zijn warmte zo dicht mogelijk bij haar voelen. Nu ze deze stap genomen heeft wil ze ook echt ervaren, de diepte in gaan. Dan voelt ze zijn handen weer op haar lichaam, een zucht van ontspanning en verlangen tegelijk ontsnapt aan haar lippen.

Ze had aangegeven dat hij haar mocht binden en boeien, en ook over pijn hadden ze lange mails gewisseld. In haar onbekendheid ermee had ze een veilige grens aangegeven. Ze wist het verlangen in haarzelf, maar dat en daar aan toegeven was een behoorlijke stap. Toch merkte ze dat ze, nu ze zo in het moment gebogen over de barkruk staat dat ze bijna ongeduldig hoopt dat hij haar er een stukje van wil laten ervaren. Haar ook dát wil geven. De warmte van zijn handen lijkt door te dringen tot ver voorbij haar huid, door te dringen in haar ziel.

In zijn kijken ziet hij hoe haar verlangen verandert. Vraag hem niet om uit te leggen hoe hij het ziet, ergens is er een nuance die niet te benoemen is, maar die zoveel zegt. Even legt hij om haar duidelijk te maken wat hij gaat doen zijn hand op haar mooie billen, wrijft een beetje om haar daar het gevoel te geven. Pets. Niet dat het hard was, maar haar adem stokt, wow, wat was dat? Ja, ze weet het, dit was haar allereerste stukje ervaren met een spanking.

Wat was dat, vraagt ze zich nogmaals af, natuurlijk weet ze, maar dit gevoel heeft ze nooit in kunnen schatten. Deed het pijn? Haar hersens lijken te razen, en vallen gelijktijdig stil. Een tegenstrijdigheid die ze niet van zichzelf herkent. Het komt overeen met die andere tegenstrijdigheid in haarzelf, pijn die niet als pijn voelt, maar haar wel ongelooflijk diep raakt. Pets. Begrijpen doet ze het niet, maar oh wat doet het haar goed,

Haar brein laat los, dit is zo niet te begrijpen. Dit is wat ze wil! Dit ervaren. Ze voelt zich licht in haar hoofd, ja, ook voelt ze een warmte door haar bil die hij nu twee keer geraakt heeft gaan. Het maakt het verlangen alleen maar groter. Tot haar verbazing geeft het ook een echt sensuele prikkel. Pets. Weer die hand, haar lichaam wat opbloeit en haar gevoel wat een diepe rust voelt.

Hij neemt de tijd, geen haast, ook in hem de verwondering over hoe ze zijn tikken op neemt, hoe haar lichaam niet terug trekt, maar zich opent, geeft om meer te krijgen. Een heel voorzichtig blosje trekt over haar ene bil. Hij vergelijkt het met de kleur op haar gezicht, en ziet dat deze door het over de kruk gebogen staan roder geworden is. Haar polsen maakt hij los en voorzichtig ondersteund hij haar zodat ze zich een beetje op kan richten. Als hij daarin haar mooie gezicht ziet kan hij het niet laten, zijn lippen zoeken de hare, zijn tong plaagt de hare. Als in een roes kust ze terug, wil haar gevoel en verwondering uiten. Een uiterst sensuele kus is het gevolg.

Ze voelt de verandering in hem, hij was afstandelijk maar ook weer niet, afwachtend maar niet geremd, maar door haar reacties ontspant hij meer, geeft hij meer, voelt ze dat hij ook echt geprikkeld wordt. Ze is zo trots dat die mooie man haar begeert. Pets. Die had ze niet aan zien komen, maar ook in de hevigheid van de kus is het hem gelukt om een tik op haar bil te geven. Heviger kust hij haar, een echt nemen is het.

Hij gaat iets meer naar haar zijkant staan, zodat hij makkelijker haar de volgenden tikken kan geven. Ze verlangt er naar, Ze voelt hoe haar vrouw zijn opbloeit en haar vrouwelijkheid openbloeit. Zonder echte regelmaat voelt ze de tikken komen. Soms plagerig, soms tegen de pijn aan, maar deze pijn wordt niet als pijn ervaren. Pets. Gelukkig, na lang maar één kant van haar billen zo behandeld te hebben besluit hij de andere kant ook dát te geven.

Dit kan toch niet? Dit is niet echt! Tijd en ruimte om te denken is er niet meer, haar lichaam heeft alle voelen overgenomen. Ze voelt hoe hij de boeien van haar voeten losmaakt. Toch laat ze haar voeten staan, in haar beleving is ze nog geboeid want het voelt zo heerlijk.

Weer raakt hij haar, geeft haar even rust, en weer een tik waarbij zijn warme hand even op haar rondingen blijft liggen. Ze zucht, ze voelt, ja ze ervaart! Ze voelt een tederheid in iedere tik die ze krijgt, ze voelt hoe haar zintuigen een nieuw ervaren ondergaan.

Hij legt de hand die hij niet gebruikt om haar te spanken liefdevol tegen haar wang. Weer geeft hij een flinke tik op haar bil. In zijn “zien” van haar reacties weet hij het. Haar sensualiteit gaat dit overwinnen, zijn opwinding neemt toe in dat stuk herkennen van wat er in haar gebeurt. Pets. Langzaam gaat hij over naar een vaster ritme, komt er een regelmaat in het tempo waarin hij haar de tikken geeft.

Waarom ze zo naar deze ervaring verlangd had, dát wist ze niet, maar er was zo veel meer dan ze verwacht had, het was nog veel meer dan ze verwacht had. Plots neemt haar lichaam alles over, ze voelt hoe iedere tik haar dichter bij het randje brengt. “Maar dit kan toch niet?” Is het laatste wat ze denk voordat het laatste stukje denken weg valt. Haar lichaam kromt zich, haar spieren spannen, en plots raast er met een onvoorstelbare kracht een orgasme door haar lichaam, golf na golf voelt ze haar spieren aanspannen, haar adem stokt bij de volgende pets die ze krijgt. Zonder andere prikkeling dan zijn ene hand tegen haar wang en de andere die haar regelmatig op haar billen slaat ondergaat ze een wervelend en uitputtend orgasme.

Even voelt het of ze helemaal weg is, zweeft ze nu dan echt door de lucht? Nee, ze voelt zich ondersteund door twee armen. Hij wacht tot er weer een beetje rust in haar lichaam is, dan pakt hij haar ene hand en legt haar arm over zijn schouder. Dan tilt hij haar op, ze vlijt haar lichaam tegen hem aan en voelt aan zijn erectie hoezeer het hem ook opgewonden heeft. Hij loopt naar de bank, en legt haar er op. Dan pakt hij een warme sprei en legt deze over haar heen. Na zoveel gevoel en emotie kan ze heel snel afkoelen. Hij gaat zitten aan de kant waar hij haar hoofd neergelegd heeft en tilt haar hoofd een beetje op zodat hij zijn been onder haar kan schuiven. Als hij zo zit legt hij weer zijn hand tegen haar wang, en de andere hand rust op haar voorhoofd. Ze voelt een bijzondere rust, maar er onder dwaalt er al weer een stukje verlangen. Verlangen naar meer ervaren, verlangen naar hem. Verlangen naar wat de nacht nog te brengen heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s