Natte sokken (een nieuwe richting in durven gaan…)

Samen een weekend naar ons favoriete vakantiepark, samen tijd voor elkaar, samen tijd voor rust. Ik had de boodschappen al naar binnen gebracht, de bedden opgemaakt, handdoeken klaar gelegd, en verder het huisje een beetje op orde gebracht. Ja, ook onze speeltjes al klaar gelegd in de kamer. Toen ik de laatste dingen in de koelkast aan het leggen was kwam jij binnen. Een kus ter begroeting en korte woordjes over de dag. Jouw koffers had ik niet uitgepakt maar in het subkamertje, zoals we dat noemen, neergelegd. Je zat even lekker bij te komen op de bank, en gaf aan dat je daarna je eigen koffers uit wilde pakken.

Plots pakte ik je bij je hand, om je naar de subjeskamer te brengen zodat je uit kon gaan pakken. Je volgde zo makkelijk, toen ik even stopte om de kamerdeur achter mij dicht te doen wachtte je zo ontspannen, zonder verwachting en zonder richting. In een impuls uit het niets stuurde ik je de andere richting in waardoor we samen de douche in liepen. Genietend van het gevoel waarin we waren besloot ik dat ik stukjes van je wilde zien. Eerst vroeg ik je om je billen te laten zien. Je wist niet wat of hoe, daarom nam ik het heft over in mijn eigen handen. Vlot trok ik de riem uit je broek, maakte het knoopje los en deed je broek naar beneden, tot bij je knieën. Het kant van je string liet ik nog even zitten, en behalve kijken begonnen mijn handen over je billen en buik te dwalen. Al snel hoorde ik hoe een zucht je ontsnapte en je een heel klein beetje in je bijzondere dans stapte, bewoog en danste. Even deed ik ook je string naar beneden, volgde de lijnen, plaagde met mijn handen. Met een warm gevoel trok ik je kleren weer omhoog, behalve de riem, dat vond ik niet nodig.

Mijn hand ging in je top, pakte je borsten, plaagde en speelden een klein beetje. Weer gelijk de reactie in je mooie lichaam. Ik zei je je om te draaien, met je handen omhoog aan de douchestang stond je er, mooi en in een bijzondere rust. Je top deed ik uit, genoot van het kant er onder, deed het kant omhoog en haalde je borsten uit je bh. Plaagde, kneep en pakte je tepels. Je lichaam vlamde letterlijk op. Je ogen verscholen achter je haar stapte je dieper je dans in, ik genoot, voelde het bijzondere van het moment.

In de prikkel van het moment begon ik je verder te ontkleden, weer de knoop van je broek los, nu je spijkerbroek los en uit, het kant van de string naar beneden en voorzichtig stapte je er uit. Weer liet ik je draaien, je billen naar achteren, mijn hand die even tussen je benen doorspeelde. Je eigen riem waarmee ik een paar slagen op je billen gaf, de zucht waarmee je het verwelkomde! Je gaf je over, een andere diepte in, je genoot van je lichaam, het geplaagd worden in deze setting die zo spontaan gebeurde. In het plagen begon je lichaam zich te ontladen, meerdere keren zag ik de golven door je lichaam gaan. Plots trok ik je kanten top en je bh uit, nog meer plaagde ik je en iedere beweging leek zo bij je binnen te komen. Je lichaam, de dans, het zijn, het voelde zo goed en toch ook anders, niet te benoemen.

Met alleen je sokken nog aan zette ik de kraan van de douche open. Met de thermostaat kraan onder de beveiliging voelde ik of ik het op mijn arm kon hebben. “Het is te warm.” Niet in paniek maar rustig gaf je aan dat het water te warm was en na een paar keer bijstellen was het goed voor je. Het water ging over je lichaam, ook dat plaagde, met de straal op je borsten danste je harder, feller en intenser, de warme straal tussen je benen overweldigde je, je lichaam danste en schokte een nieuwe golf in. Ik genoot, de rare onverwachte setting, een gevoel wat anders, heviger en primitiever voelde dan alleen het stukje dom zijn in mij.

Met een glimlach zag ik je voor mij staan, liet je draaien, je voorkant naar mij toe, je rug naar me, en dat alles met alleen je ondertussen doornatte sokken aan. Ik denk dat als je mooie nylons aan gehad zou hebben dat het niet hetzelfde gevoel in mij opgeroepen zou hebben. Nu, jij, deze doucheruimte en jij in je natte sokken. Weer liet ik je voorover buigen en met je handen hield je de douchekraan vast. Ik zette de douchekop weer in de houder en liet het water over je rug stromen. Zelfs dat was genoeg. Ergens vroeg ik je van wie je was. Zonder aarzeling en heel diep uit je zie je dat je van mij bent. Weer een golf door je lichaam.

Ik liep even weg om handdoeken te pakken, draaide de kraan dicht, en droogde je rug af. “Doe je sokken maar uit.” Je bukte deed de eerste sok uit, wrong hem een beetje uit en legde hem weg, de andere sok ging uit en volgde dezelfde weg. Verder droogde ik je af, je rug, je borsten, je buik en je benen. In gedachten zag ik je nog staan in je natte sokken, je uitstraling voorbij sub zijn, bijna niet te benoemen. Ik pakte je nachthemd om je op de bank of in bed te leggen. Plots was je het meisje, je stem een octaaf of twee omhoog. “Ik wil niet slapen!”

Je ging je aankleden, een mooie vrouw, in kant en kort, zoals ik ergens in de week ervoor aangegeven had dat ik je wilde zien. Samen praten, samen delen en samen weten, een nieuwe stap die we heel voorzichtig soms al een beetje benaderen, een heel primitief gevoel, voorbij sub en dom zijn, voor ons een nieuw gebied wat open aan het gaan was, samen praten over vernedering van je, een buikgevoel bij mij, nog meer het voelen van dat je van mij bent.

Tijdens rustig en lekker eten doorpraten, zonder veel valse schaamte, hoe moeilijk en vreemd het ook is om het toe te geven, de warmte en het voelen, Het toegeven hoe vreemd dan ook, maar ook de aantrekking ervan ervaren. Zo samen de avond in gaan, een hevige intensiteit, een nieuw ervaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s