Costa Ginea

Intro 1

Een beetje nerveus was ze wel, een stage meer dan 10.000 km van huis. Zes maanden in een hele andere omgeving. Meisje M was net geland op Costa Ginea. Nu zat ze in het hotel wat twee nachten voor haar geboekt was, in afwachting van de plaatsing in een gezin waar ze gedurendende haar stage zou verblijven. Ze kon nog even uitrusten van de reis en daarna moet Meisje M naar de begeleider die ze via de Nederlandse Organisatie die de stages aanbiedt aangewezen heeft.

Naast dat Meisje M een beetje nerveus is, is er een blij prikkeling van het zijn in een ander, lekker warm tropisch land, ze voelt de warmte nog op haar huid terwijl ze toch maar even buiten geweest is sinds ze geland is. Ze besluit zich nog even op te frissen voor dat ze zich omkleedt om naar de begeleider van de organisatie te gaan. Na het douchen kleedt ze zich zomers aan, een leuke blauwe jurk met polka dotjes, en met een glimlach besluit ze haar string te vervangen door een iets groter model met kant en ook polka dotjes. Om haar schouders te beschermen en een extra kleurige noot aan haar kleding te geven trekt ze een fel rode bolero aan. Nadat ze mooie nylons aangedaan heeft zoekt ze er een paar felrode pumps bij. Zacht neuriënd trekt ze de hotelkamerdeur achter zich dicht en besluit om een taxi te nemen naar het opgegeven adres, dan hoeft ze zelf geen beroep op haar richtingsgevoel te doen. Ze is benieuwd naar het gezin waar ze bij geplaatst zal worden. Ze zal haar best doen in het komende interview!

Intro 2

Al meer dan 10 jaar zit ik nu op Costa Ginea, het bevalt mij heerlijk hier, er wordt gewerkt om te leven, het klimaat is heerlijk, drinken hoort er bij en er is niet een overheid die zich overal mee bemoeit. Geen moment heb ik er spijt van dat ik weg ben uit Nederland. Van oorsprong kom ik uit het onderwijs, maar ook daar is de regelgeving dusdanig dat voor mij het plezier in lesgeven er helemaal vanaf was. Toch hebben de contacten uit die wereld mij hier een leuke extra kans gegeven. Sinds een jaar of 10 is er de mogelijkheid om op dit mooie eiland stage te lopen. Zowel voor de HBO Horeca, met een beetje opkomend toerisme hier, als ook voor de richting antropologie die bij een universiteit gegeven wordt. Op de één of andere manier zijn het bijna altijd vrouwen die hier een stage willen lopen. Tot een jaar of vijf geleden was er ontzettend veel uitval omdat de gewoonten hier nu eenmaal duidelijk anders zijn dan in Nederland.

Eén van mijn oude collega’s herinnerde dat ik op dit eiland zat en heeft mij gepolst om hier een vertrouwenspersoon en bemiddelaar voor de studenten te zijn. Gretig heb ik het aanbod geaccepteerd. Het geeft mij hier een bijzondere status en ik krijg toch regelmatig een Nederlandse studente die ik dan ga begeleiden. Ze hebben in Nederland er geen idee van hoe ze de kat op het spek gebonden hebben! Voor mij is de grote grap dat sinds ik de eerste intake en de begeleiding doe er tijdens de stage veel minder studenten uitvallen en de plaatselijke politie niet steeds allemaal aangiften hoeft op te nemen. Mijn duidelijkheid tijdens de intake zorgt er wel voor dat gemiddeld zo een vier van de tien studentes het vliegtuig linea recta terug nemen naar Nederland.

Meisje M heeft haar intake bij mij, zijnde haar begeleider.

Een beetje ontstemd zit ik te wachten tot Meisje M zich aan zal dienen. In gedachten kan ik toch een glimlach niet onderdrukken. Ze weet vast niet wat haar te wachten staat. Ergens in mijn opleiding heb ik wel eens wat over gesprekstechnieken mee gekregen, en waar alle gesprekken een begin, romp en afsluiting hebben is er één uitzondering, dat is het slecht nieuwsgesprek. Daar is geen begin maar is het belangrijk om eerst het nieuws mee te delen en verder de ruimte te geven en vervolgens af te sluiten. Ik benader deze gesprekken altijd maar als slecht nieuwsgesprek. Het geeft duidelijkheid en conclusies kunnen snel getrokken worden. De conclusies zijn dan ook tweezijdig, de studente weet snel waar ze aan toe is en kan besluiten terug te gaan, en de tweede conclusie is dat ik een foute man ben. Nu, dat klopt, ik ben het mij bewust, draai er ook niet omheen, maar vertel het ze gelijk.

Als Meisje M aanklopt doe ik de deur open en zie een aantrekkelijke jonge vrouw, iets ouderwets in haar blauwe polka dot jurk. Een beetje onzeker ziet ze er ook wel uit. Nadat ik haar iets te drinken aangeboden heb steek ik gelijk van wal.

Een lange tirade stort ik over haar uit: “Heb jij wel enig idee waar je terecht gekomen bent?” Tijd om te antwoorden geef ik haar gewoon niet, het antwoord weet ik toch wel, en ik wil gewoon eerst duidelijk mijn punt maken. “Dit is geen land als Nederland, dit is een hard en fout land. Vrouwen worden hier op een manier behandeld die jij je echt niet in kunt denken. Je weet dat ik hier ook diegene ben die het gastgezin voor je zoekt, maar ook daar, denk niet dat je daar als een prinsesje behandeld gaat worden. Het maakt niet uit in welk gezin ik je plaats op dit eiland, ik kan je nu al vertellen hoe het gaat worden, binnen no time komt de man van het gezin bij je de slaapkamer in, en geeft aan dat het tijd is dat hij zijn genoegen aan de blanke studente komt halen. Als ik je in een beter gezin plaats heb je kans dat hij de enige is die je neemt, als ik je in een slechter gezin plaats is er een redelijke kans dat de vrienden van de man ook af en toe eens langs komen en mee doen. Gemekker over dat het niet hoort pikken ze niet. Klagen bij de vrouw van het gezin heeft absoluut geen zin, die weet het, is er meestal onverschillig onder, en als de man teveel tijd bij jou door brengt en haar verwaarloosd heb je er een extra tegenstander bij. In het meest gunstige geval is het een gezin waarvan de vrouw biseksueel is, zelf genoegen aan en met je wil beleven, die passen dan het best op je.”

Dit is wel een moment om even een slokje drinken en om op adem te komen. Ik kijk Meisje M aan, die een beetje verschrikt om zich heen kijkt. Nog geef ik haar geen tijd, en na mijn slokje drinken oreer ik gelijk verder: “Dit is ook de reden dat je moest aan kunnen tonen dat je gelijk een retourticket moest hebben om hier te mogen komen. Als je na het krijgen van deze duidelijkheid besluit om terug te gaan kan je terug naar het hotel, en ga je gelijk terug, zo lang kunnen we de mannen wel van je af houden als jij je een beetje minder vrouwelijk kleed en in het hotel blijft.” Hierna liet ik even een veelzeggende stilte vallen.

Meisje M nam nog een beetje water en voor ze die doorgeslikt had gooide ik de eerste vraag naar haar: “Wat denk je, wil je gelijk terug, of denk je dat je zo een wereld aan kan?” Of het haar drinken was wat ze nog door moest slikken of dat het slikken van schrik was kan ik niet zien, maar ze antwoordde wel: “Nee, ik wil nog niet terug.” Voor ze verder kon gaan viel ik haar in de rede: “Ik heb je gezegd dat de mannen hier fout zijn, echt fout, en trots kan ik je mededelen dat ik mij heel goed heb aangepast! Ik ben fout, heel erg fout! Ik ben diegene die bepaalt bij wie je in huis komt, en omdat ik net zo fout ben zal je hier een zware middag krijgen. Pas als je zegt dat je terug wilt naar Nederland zal ik stoppen en je terug laten gaan naar je hotel, en anders weet je aan het eind wat je hier het komende half jaar kan verwachten. Als ik zeg dat ik fout ben, dan bedoel ik ook echt fout! Je zal gelijk hier en nu al hevig vernederd worden, als ik seksueel iets van je wil neem ik dat. Als ik je pijn wil doen doe ik dat ook. Zo meteen zal ik foto’s van je maken en ook daarin doe je wat ik je opdraag. Die foto’s neem ik om bij een mogelijk gezin waar ik je wil plaatsen de man vast een beetje gunstig te stemmen en te laten zien wat hij verwachten kan om zijn lusten op bot te vieren. Een andere reden waarom ik de foto’s maak is dat ik het zelf wil, jij in de positie die ik wil. Dit is de laatste keer dat ik het vraag, wil je nu al terug of denk je dat je vrouw genoeg bent om het aan te kunnen. Als je nu doorgaat verwacht ik alle vormen van dienstbaarheid van je, verneder ik je tot het bot, en neem wat ik wil.”

Een dreigende stilte. Ik denk dat deze voor Meisje M een hele lange tijd duurde, maar uiteindelijk knikte ze. “Mooi, loop maar naar de deur waardoor je binnen gekomen bent, dan beginnen we eerst met wat foto’s van je.” Als ze niet gelijk heel goed mee zou werken zou ze een serieus probleem hebben. “Nog één waarschuwing, en je mag mij een lul vinden, maar ik bepaal in welk gezin ik je als eerste aanbiedt. Als je niet gelijk en exact doet wat ik zeg kom je bij het beroerdste gezin uit wat jij je in kan denken, en sta je waarschijnlijk hier weer over een paar dagen, maar dan om wel je best te doen zodat ik je alsnog naar een fijner gezin laat gaan, of je komt dan aangeven dat je terug wilt. Dus doe wat ik zeg, je opdraag, zonder gezeur, zonder aarzelen maar gelijk, wat het ook is wat ik je opdraag! Het leek of ik het in hoofdletters naar Meisje M toe beet. Als deze vernedering te groot voor haar zou zijn dan weet ik zeker dat ze zich niet zou kunnen handhaven. Zo nobel van mij om deze taak van selecteren op mij te nemen, en ja, ik genoot er met duizend teugen van! Toen ik de camera pakte wist ik al dat ik gelijk foto’s van haar zou nemen zonder haar slip aan. Als ze er problemen mee zou hebben zou ze gelijk merken wat duidelijkheid betekend.

Een overzichtsfoto frontaal, een close up van buste en gezicht. Daarna steeds een kwart slag draaien om alle kanten van Meisje M te belichten. Zonder mokken deed ze het, al mistte ik nog wel een glimlach en overtuiging op haar gezicht. Toen ze weer frontaal stond liet ik haar haar jurk omhoog doen, mooie nylons met kant onder een polka dot hipster, ook met kant. Weer het ritueel van een kwart slag draaien en bij de volgende passage kon haar hipster gelijk uit. Gelukkig had ze zich goed verzorgd en stond er alleen een charmant streepje schaamhaar. Deze foto’s werden voor mij leuk en waren diegene die ik wilde, een leuke jonge meid die haar poes en billen zo voor mij showde. Eerste stukje proef geslaagd!

Volgende test, dienstbaarheid, al of niet seksueel, maar ik wilde het wel weten. “Zie je de afwas op het aanrecht staan? Die ga jij nu mooi voor mij doen. Om te voorkomen dat je mooie jurkje smerig wordt doe je die voor het afwassen maar uit.” Sneerde ik. Ze ritste haar jurk los en trok die over haar hoofd uit. Haar veel te lange en zwaar overdreven parelketting hield ze om haar nek. “Met zo een parelketting vraag je er trouwens om om goed in de problemen te komen! Als je over straat gaat heb je dat ding niet om, want als ze je beroven is dat niet alleen van je ketting, maar zeker ook van je eer.” Het had geen zin om mild te zijn, ook niet toen ik de mooie jonge studente voor mij zag staan, rode pumps, nylons met kant, iets te grote hipster en een zwarte bh die haar borsten mooi deed uitkomen.

Oh, voor je begint met afwassen, geef mij eerst maar een kop koffie.” Ik ging in mijn stoel zitten en wachtte op de koffie. Nadat ze mij de koffie aangegeven had wees ik haar terecht. “Als je mij koffie of iets anders aanbied ga je eerst op je knieën en vanuit die positie mag je het mij aanreiken. En nu aan de afwas.” Mild? Zacht? Vriendelijk? Nee, absoluut niet, ik genoot van de macht, willekeur en vernedering die ik haar aandeed. Toen ze net aan de afwas begonnen was blafte ik naar haar dat er één zin zou zijn die ze vaak zou horen. “Spread them wide!” En ja, als ik dat zeg betekend dat gewoon dat jij je benen voor mij wijd doet, ook als je staat af te wassen. Ik wilde het blosje van schaamte op haar wangen zien. Tijdens het afwassen liep ze heen en weer langs het aanrecht. Toen ze erna weer even stil stond had ze haar benen niet wijd. Gelijk liep ik naar mijn kastje met strafmateriaal en koos een leren paddel van drie stevige lagen. “Je had je benen niet wijd toen je verder ging met afwassen. Buk over het aanrecht, dan zal ik je het gelijk leren om wel te luisteren en te gehoorzamen.” Toen ze gebukt stond met haar billen naar achteren kreeg ze op beide helften tien stevige tikken die gelijk haar rondingen een roze kleur gaven. Mijn glimlach werd er alleen maar groter van, en een sterker gevoel om ook haar seksuele dienstbaarheid uit te testen kwam heel erg naar voren.

Geef me nog maar een koffie.” Ze kwam mijn lege mok halen, schonk de koffie in en liep terug, ik vroeg mij af of ze het risico van nog meer tikken op haar billen zou nemen. Jammer genoeg leerde ze snel, en voor het eerst ging Meisje M op haar knieën en met een bescheiden glimlach gaf ze de koffie om daarna verder te gaan met de afwas. Daar had ze mijn eerste lesje ook begrepen, “Spread them wide.” gebeurde als vanzelf. Nadat ze het aanrecht gedaan had liet ik haar weer naar de deur gaan en maakte een ritsje foto’s van haar geknield, en later met haar handpalmen open naar boven, natuurlijk liet haar daarbij ook haar benen weer flink spreiden. Nog steeds liet ze het allemaal gebeuren, misschien was ze wel te geïntimideerd om te reageren.

Terug naar het aanrecht, ik wilde weten hoe ze in het seksuele stuk zou reageren, ook als dat afgedwongen zou zijn. “Buk over het aanrecht en spreid je benen goed wijd.” Een blos ging nu toch wel over haar wangen, was het nu nog niet ver genoeg gegaan? Nee dus, zonder omhaal trok ik haar polka dot omlaag en liet haar er uit stappen. Met haar nu naakte billen, nog gekleurd door de eerste slagen die ze er op gehad had ging ik met mijn hand op onderzoek uit. Onverwacht merkte ik op dat ze niet meer droog was, maar haar vagina voelde al vochtig warm aan. Weten en voelen zou ze het! Tot mijn verbazing was de duidelijkheid goed binnen gekomen en reageerde haar lichaam op iedere dwang die ik er op uitoefende. Binnen heel korte tijd kwam Meisje M klaar. De vernedering werkte veelbelovend op haar. Weer pakte ik haar vast en dwong zich over te geven aan haar lichaam. Een nieuwe ontlading, dit keer met een spuitend orgasme, omdat het mij hevig opwond liet ik dat nog een paar keer gebeuren en zonder verdere iets te zeggen nam ik haar zoals ze gebogen over het aanrecht stond.

Om Meisje M nog meer te laten schrikken gaf ik haar een grote handdoek en vertelde dat ze na haar spuitend klaarkomen op haar knieën de vloer moest dweilen terwijl ik er foto’s van maakte. Zonder mij aan te kijken ging ze op haar knieën en boende de vloer, zonder één klacht. De seksuele dienstbaarheid leek ze ook te begrijpen en ze was zelfs in staat om in deze rare omstandigheden haar eigen seksualiteit te voelen. Veelbelovend dus. Mijn drift en lust waren zeker nog niet geblust, en aangezien ik nu toch hard en fout was besloot ik haar te laten ervaren wat pijn is. Ik liet haar weer opstaan en naar de deur gaan en met haar gezicht naar de deur kijken. Stil liep ik naar de kast met strafmateriaal en besloot om eerst met een rubberen strokenzweep haar rug te bewerken.

Als laatste kledingstuk ging nu haar bh uiteindelijk uit, en stond ze er alleen in haar glanzende huidkleurige nylons met een mooie kanten boord aan de bovenkant. Zonder waarschuwing liet ik de strokenzweep op haar rug komen, redelijk in het midden. Een zachte kreun ontsnapte haar. Nu ze wist wat er kwam liet ik haar gelijk in een hoger tempo met deze strokenzweep kennis maken. Soms een paar losse slagen, over haar rug en schouders verdeeld, soms in een hoger tempo door de zweep snelle rondjes te laten draaien. Weer terug naar losse slagen, weer wat harder. Soms ving Meisje M het heel stil op, en soms kreunde ze. Haar kreunen was moeilijk te benoemen, soms liet ze haar pijn er mee naar buiten komen terwijl er op andere momenten een duidelijk seksueel genoegen in doorklonk. Haar rug verkleurde snel, de mooie blanke huid liet de eerste warme rode sporen al zien.

Om haar nog meer te intimideren hang ik een niet te lange gevlochten single tail zweep om haar nek. Kijken naar mij doet ze al even niet meer, dus draai ik haar hoofd naar mij toe om haar in de ogen te kijken. Het verbaasd mij hoe ver haar blik weg is, hoe haar ogen lichter geworden zijn.

Een langere zwaardere strokenzweep tergt vervolgens de rug van Meisje M, de impact van meer snelheid, meer stroken en meer massa maakt dat de kreuntjes meer naar pijn dan naar genot klinken. “Hoe je er mee om wilt gaan moet je natuurlijk zelf weten, maar als je in staat bent om de pijn om te zetten in genot wordt het minder zwaar voor je. Probeer dan ook je schouders niet te spannen, ook daar wordt het niet makkelijker van.” Gelijk erna krijgt ze de volgende serie, harder, langzaam van recht naar links, het hele vlak van haar schouders en bovenrug wordt zorgvuldig en minutieus bewerkt. Het lijkt of mijn woorden wel een beetje effect hebben gehad, het kreunen is weer een beetje verschoven naar een seksuele grom. Het stimuleert mij alleen maar om mijn sadisme te botvieren, en ook bij mij gaat er een scheut door mijn lendenen als ik Meisje M zo voor mij zie en ze zich onderwerpt aan de vernedering en de pijn.

Als ik de tweede strokenzweep weg leg loop ik gelijk naar Meisje M terug, pak langzaam de single tail zweep om haar goed te laten weten wat er komen gaat. Een beetje benieuwd ben ik of ze voordat ze de pijn gaat voelen al reageert. De kleine huivering die ik zie als de zweep over haar huid gaat maakt de sadist in mij nog meer wakker. “Tien slagen op je rug!” In een langzaam tempo raakt de single tail keer op keer haar rug, rode striemen tekenen zich af. “Draai je om.” Als ze met haar rug in de richting van de deur staat til ik de zweep weer op. De eerste slag komt net onder haar borsten, haar adem stokt. Even geef ik de tijd maar til wel gelijktijdig de zweep een klein beetje hoger op en als ik weer beweeg komt de slag precies op haar tepels.

Deze komt aan, haar lichaam schokt en ineens duikt ze ineen op haar hurken. Ik gun haar geen tijd en zeg haar bars dat ze gelijk weer overeind moet komen en dat ze er nog drie slagen mee gaat krijgen. De strijd in haar lichaam is zo duidelijk zichtbaar, weer maan ik haar om nu heel snel op te staan. Even zie ik hoe een traan langs haar wang loopt. Voor het eerst is ze even gebroken, gebroken door de pijn die ik haar aandoe.

Ze hoort aan de klank van mijn stem dat ik het echt meen en langzaam, maar wel zo snel als ze kan komt ze weer overeind. De slagen komen in een rustig tempo, maar komen ook hevig binnen. De eerste ruim onder haar borsten, de tweede net onder haar borsten en de laatste slag mik ik weer op haar tepels. Dit keer lukt het haar met al haar wilskracht om te blijven staan. Expres gun ik haar geen tijd en pak Meisje M in haar haar en neem haar zo mee naar één van de fauteuils.

Op je knieën in de stoel met je rug naar mij toe.” Mijn stem is donker en zwaar, zwaar als de strokenzweep die ik weer op pak om weer haar rug te raken. Het wind mij op om haar zo te zien, het ranke lichaam, de billen die door de vorm van de stoel niet anders kunnen dan een beetje naar achteren uitsteken. De stroken gaan weer over haar rug, stevig en zonder veel ruimte er tussen, haar ademhaling is sneller geworden. Protest is er niet, ze begrijpt dat ik doe waar ik zin in heb en ze is zich bewust van de macht waarin ik haar verneder, waarin ik neem en laat voelen dat het mijn keus is in wat ik doe. Van de strokenzweep ga ik over naar een cane, één waarschuwend tikje op haar billen om aan te geven wat er komen gaat. “Luister heel goed naar je lichaam en probeer te genieten.” Ik ben mij heel bewust dat ik haar pijn doe, geniet er van, maar weet dat het mij nog meer prikkelt als het niet alleen als pijn bij haar binnenkomt, maar er ook een vorm van genot bij komt.

Ze heeft goed geluisterd én ze heeft de gave om de pijn om te zetten naar genot, en terwijl ik in een vast tempo met de cane op haar billen sla zie ik de seksueel geladen spanning door haar lichaam gaan. Schokkend komt ze klaar, en zolang het orgasme aanhoudt blijf ik haar billen met de cane bewerken. Als de golf weg ebt geef ik haar heel even rust, heel even maar, om vervolgens een nieuwe golf op te roepen. Tijdens de derde golf zeg ik dat ik nu niet stop als ze klaarkomt maar door blijft gaan tot ze bij het volgende orgasme komt. Alleen deze woorden maken haar derde orgasme al een stuk heviger en spuitend geeft haar lichaam zich over. Zonder de rust na een orgasme zie ik hoe haar lichaam zich gelijk weer oplaadt voor de nieuwe golf. Met één hand ondersteun ik haar buik zodat ze niet onderuit zakt in de stoel terwijl ik haar met de andere hand blijf slaan met de cane. “Je laat het mij weten als je klaar komt!” De boog in haar lichaam spant en spant, ik ga door, ondersteun en sla totdat ik als in een fluister hoor: “Ik ga klaarkomen.” Als de fluister niet meer te horen is duikt haar lichaam de diepte in.

Als er weer rust is laat ik haar omdraaien en gewoon zitten in de stoel, maar wel met haar onderlichaam heel ver onderuit zodat ik haar kan beroeren wanneer ik dat wil. Eén minuutje gun ik haar rust, reik een druivensuiker aan en laat het haar wegspoelen met een glaasje water. Nadat ik het glas aangenomen en weggezet heb vouwen mijn handen zich om haar borsten, voelen de bolling en met forse kracht wacht ik op de kreun die moet gaan komen. Mijn verwachting klopt, de kreun die ik hoor klinkt als muziek in mijn oren, ja het doet pijn, maar nog meer roept het de geilheid van Meisje M op. Eén hand laat haar borst los om vervolgens de tepel van de andere borst vast te pakken, twee handen die samen één borst plagen. Om en om bespeel ik beide borsten, zet zo veel kracht dat ik weet dat het echt wel pijn moet doen, en ga door tot ik de beweging in haar lichaam zie, de kreun die niet binnen te houden is weer hoor. Even gaat mijn hand naar beneden. “Spread them Wide!” Aan haar blik kan ik zien dat ze toch het gevoel heeft echt haar best te doen om haar benen zo wijd mogelijk te houden. Mijn blik maakt dat ze echt nog een paar centimeter wijder kan met haar benen. Juist in het haar zo wijdbeens zitten wil ik haar laten voelen hoe kwetsbaar ze is, dat mijn wil en wensen het enige is waar ze aan moet voldoen.

Een gewone ouderwetse houten 30 centimeter liniaal. Met één hand ondersteun ik haar linkerborst, Meisje M kijkt mij bezorgd aan. Haar ogen spreken boekdelen, en zelfs haar blik die vraagt om het niet te doen kan mij niet vermurwen. De ondersteunende hand maakt de bolling in haar borst nog net iets groter, en al snel voelt ze de pijn van het hout wat haar borst raakt. In de pakweg tien keer dat ik haar borst raak heb ik zeker een keer of drie bewust haar tepelhof geraakt. De pijn zichtbaar, voelbaar in het schokken van haar lichaam iedere keer dat de liniaal neerkomt. Toch laat haar lichaam zien dat ondanks en door de pijn er een onhoudbaar verlangen naar nog een orgasme is. Tijdens de serie waar ik over gegaan ben naar de rechterborst van Meisje M geeft haar lichaam zich weer gewonnen. Haar ogen zijn nog lichter geworden en de oogleden zijn bijna dicht als de schok van pijn over gaat in schokken van genot. Ik geniet volop om haar lichaam zo te bespelen. De bovenkant van haar borsten zijn zo mooi roze, en de tepelhoven en tepels hebben echt de nodige tikken mee gekregen. Wat het is dat haar de kracht geeft om het allemaal mee te maken weet ik niet, maar het is duidelijk dat ze bereid is om heel diep te gaan….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s