Primal op de dans van de single tail


Een meer dan bijzonder moment gisteren, even was er tijd en ruimte, hadden we het huis alleen. Ik bracht de koffie op bed, en plotseling was het er, díe connectie en dát samen zijn.

Heel eerlijk? Vaak is een moment van delen ook een stuk van het verlangen van de ander in vullen. Deze dag was dat minder, er is een weten: “Ze is van mij.” Niet sociaal wenselijk, niet van te voren bedacht wat zij lekker of fijn zou vinden, maar een toegeven aan mijn eigen grillen en wensen. Ik wilde pijn doen, ik wilde de dans van je lichaam ervaren in een genomen worden, ik wilde de strepen van de single tail je rug zien tekenen.

Na de koffie pakte ik je bij de hand en nam je mee naar de muur, ik liet je met je gezicht naar de muur staan, en pakte een leren strapje om je billen op te warmen. Al snel zag ik het zachte rose je billen kleuren en nam ik je mee naar de barkruk waar ik je gebogen over liet staan. Mijn hardheid gaf me een bijzonder gevoel en nam mij mee de diepte in, mijn macht over jou, over het bespelen van je lichaam, mijn wensen en wil zo aan je op te leggen.

Gebogen stond je er, verschillende dingen werden ingezet, een cane, een leren strapje, meerdere houten plakken riepen de pijn in je op. Je slaapshirt had ik over je gezicht getrokken, je je zintuigen een gedeelte ontnomen. Je dans zien raakte mij van binnen heel diep, het wond mij op, én nog meer, het gaf mij zo een bijzonder gevoel, het raakte mij tot in het diepst van mijn ziel.

Na een tijdje zag ik dat het staan te zwaar voor je werd, en om het moment niet op te blazen en in een kater te laten eindigen liet ik je knielen op de harde vloer. Voor mij als man en dom altijd een houding die mij heel erg prikkelt. Op de één of andere manier was je dans zo diep. Met heel veel hardheid kwam de harde plak keer na keer op je billen, je vocht en danste, en plots gaf je lichaam zich over aan een heel diep orgasme. Vreemd genoeg maakte het mijn hardheid nog overtuigender en bleef de plak je lichaam keer op keer raken, intens, hard, en zo dwingend dat je lichaam in de dans nog meer gaf en de golven door elkaar liepen. Ik hoorde je geluiden, je zuchtte, kreunde van de hevigheid van de orgasmes, en je kreunde van de pijn als de plak je billen weer raakte. Er zijn niet de woorden om te omschrijven wat het met mij deed, maar deze duidelijkheid maakte dat ik de single tail pakte.

Na iedere slag keurde een vurige streep je rug. Een mooi patroon vormde zich kruislings over je schouders en rug. Niet uit boosheid, niet als straf, maar gewoon omdat ik het wilde kwam de single tail keer op keer op je rug. Te voelen was hoe jij je diepte in ging, je lichaam haar eigen ritme zocht en jij je vrouwzijn tot in het diepste van jezelf kon voelen. Na vele slagen op je rug, waarbij jij bewoog in de dans met de single tail was er een moment waarop ik je nam. Ruw en zonder mededogen, mijn handen op de rode striemen op je rug.

Door mocht je kruipen, de grond is hard, en op je knieën op bed nam de dans van de single tail en genomen worden haar voortgang. Klemmen op je lichaam, je hoofd nog steeds verborgen in je slaapshirt bleef jij je zelf geven. Vol ver- en bewondering nam ik wat je gaf. Je lichaam reageerde zp hevig in het genomen worden, je reacties zo primal, zo heftig uit een onpeilbare diepte, niets om het wenselijk, maar uit zo een diepte, overheersende emoties die je lichaam nog meer lieten geven in het genomen worden.

Plots hield ik op, bracht je weer naar de muur, en zei dat je na mocht denken over of het genoeg was. Na een korte tijd liet ik je omdraaien en mij aankijken, en vroeg wat je keuze was. Heel stil en zacht antwoordde je dat er meer nodig was waarop ik je terugbracht naar het bed en je weer op je knieën duwde. De zweep, de paddels, een pollepel, genomen worden in een peilloze diepte totdat je lichaam niet meer reageren kon, je echt alles gegeven had.

Stil samen in bed, dicht tegen en bij elkaar, in een diepe verwondering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s