Erik Bolding

Kenmerkend voor de foto’s van Erik Bolding zijn de sfeer en hoge kwaliteit, dit is niet voor niets. Erik kiest er bewust voor om alle tijd en aandacht te besteden aan zijn modellen en de shoot, om die reden is er nooit meer dan 1 shoot per dag. In zijn studio heeft hij een zeer uitgebreid assortiment met attributen die te gebruiken zijn om die juiste sfeer neer te zetten, en hij schakelt (indien gewenst) goede visagistes in.
Dit alles toont in de resultaten, op deze site dan vooral getoond in bdsm foto’s, op zijn eigen site zijn ook andere onderwerpen te bekijken zoals glamour en portret fotografie.

Wanneer je interesse hebt in een erotische, bondage, fetish, spanking of bdsm shoot dan is Erik zeker een fotograaf om te overwegen. Natuurlijk beslis jij zelf of je wil dat foto’s getoond worden op zijn site, of elders. Heb je interesse in een shoot, neem vrijblijvend contact op met de fotograaf, of bekijk de veelgestelde vragen op zijn website.

Interesse om meer van Erik zijn bdsm fotografie te zien? Allereerst natuurlijk zijn er op zijn website een aantal collecties te zien:

Artistiek Naakt   | Vijftig Tinten Grijs  Bdsm/Fetish

Verder kun je Erik vinden op FetLife, Instagram, Twitter en Facebook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s