FetLife

FetLife is het grootste internationale bdsm platform ter wereld. Om de inhoud te bekijken wordt je eerst gevraagd een account aan te maken, daar zijn geen kosten aan verbonden.
Op de site heb je de mogelijkheid om een persoonlijk profiel aan te maken, met profiel tekst, profiel afbeelding en mogelijkheden links toe te voegen. (van eigen sites, andere platformen waar je actief bent of sites die jou aanspreken).
Daarnaast heb je een eigen blog systeem, je kunt bepalen of de door jou geplaatste teksten door alleen vrienden te bekijken zijn of door alle geregistreerde leden.
Dezelfde privacy instellingen zijn van toepassing op foto’s en video’s die je toevoegt aan je account.
Via FetLife worden bdsm feesten en evenementen gedeeld, met de optie om aan te geven of je erbij aanwezig zult zijn. Misschien vraag je je af wat het nut daarvan is? Voor sommigen kan het prettig zijn te zien of er bijvoorbeeld bekenden aanwezig zullen zijn, het is ook een manier om zelf anderen te laten weten dat jij ergens naartoe gaat.
Ook is er de optie ‘Groepen’, deze zijn er voor talloze onderwerpen. Ben je geínteresseerd in een specifiek onderwerp binnen bdsm, bijvoorbeeld Bondage, dan kun je je aansluiten bij een groep en zo in je feed berichten tegenkomen uit deze groep. Overigens zijn groepen niet besloten, dat betekent dat geplaatste berichten door iedereen te lezen zijn (misschien dat dit in de toekomst aangepast wordt).

Waarom zou ik mij aanmelden?

Er kunnen tal van redenen zijn om je aan te melden bij FetLife. Misschien ben je vooral nieuwsgierig naar hoe anderen bdsm beleven, realiseer je wel vóórdat je je aanmeldt dat op FetLife vrijwel geen censuur wordt toegepast en je wellicht ook foto’s en teksten tegenkomt die jou niet aanspreken.

Het vraagt in het begin misschien wat tijd om er je weg te vinden, heb je echt geen idee hoe op Fetlife een begin te maken met het vinden van gelijkgestemden en groepen dan ben je van harte welkom het FetLife profiel van BdsmMinnend te volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s