Amber – deel 3

Haar hand op mijn knie veroorzaakte onwillekeurig een prikkeling in mijn broek. Ze raakte mij precies zo aan dat je er niets van kon zeggen. Achteloos, vriendelijk, spontaan, maar voelbaar. Ik pakte mijn wijnglas om toch even aan haar hand te ontvluchten. Dit was anders dan vroeger. Vroeger was ze minderjarig en ik haar leraar. Nu is ze een volwassen en zelfstandige vrouw die zelf haar leven invult. Haar eigen keuzes maakt. De verhoudingen waren totaal anders. Maar ze is wel jonger. We schelen zo’n 12 jaar. Mijn gedachten waren in een storm van afwegingen beland. Wat moest ik hiermee? Ze was duidelijk op onderzoek uit. Bij mij nota bene. Ze draaide plotseling volledig naar mij toe. Ze trok haar beide benen op de bank en kwam naast mij in een geknielde positie naast me te zitten. Ik kon haar borsten zien, haar bloes toonde de silhouetten van haar priemende borsten. Haar ogen stonden vragend wijd open en ik zag de zwart gespannen legging om haar mooie gespierde benen. Het bracht mij van mijn stuk, ik werd daar op dat moment verslagen. “Mag ik jou wat persoonlijks vragen?”, zei ze opeens. “Natuurlijk, voel je vrij”, zei ik. Ik kon het niet mooier zeggen op dat moment. “Wat vind jij van mij en zeg echt wat je vindt”, vervolgde zij. “Tsja”, ik stamelde een beetje door deze directheid, “ik vond je vroeger al een mooi meisje en je bent nu een hele mooie vrouw om te zien. Is dat het antwoord wat je wilt horen?” “Nou ik zag vroeger heus wel hoe je naar mij keek en ik vond het leuk om jou een beetje uit te dagen door spannende kleding aan te trekken”. “Ja dat viel wel op”, zei ik, “maar ik was je leraar en jij was minderjarig. Ik hoorde mij te gedragen en met ons leeftijdsverschil was iedere toenadering voor mij ondenkbaar.”

“Toenadering? Was dat zo, zou je dat hebben gedaan?” Ik had me dus nu eigenlijk versproken door te zeggen dat ik vroeger al een soort oogje op haar had. “Maakte ik het je toen moeilijk?” Ze ging onverzadigbaar door, als de jager die haar prooi nadert. Ik moest even slikken. “Ja best wel eigenlijk.” Ik verbaasde mezelf dat ik zo open durfde te zijn. “Je bent gewoon een mooie vrouw.” Ik had de woorden nog niet uitgesproken of ze kuste mij vol op de mond. Ik was nu compleet van de wereld en geheel automatisch beantwoordde ik haar. “Waar komt dit vandaan?”, wist ik te zeggen doordat ik de zoen beëindigde. Ze schrok. “Je bent toch niet boos?” “Nee, echt niet, maar hoe, waarom, waarom ik, wat heb jij?”

“Oke”, zei ze, “ik moet jou ook wat vertellen”. “Ik was in mijn tienerjaren best onschuldig. Ik had geen vriendjes, vond mijzelf lelijk en tobte met mijn uiterlijk. Ik vond mezelf zo vreselijk saai en gewoon. Mijn bijlessen bij jou waren gezellig en voelden altijd goed, bijzonder zelfs en ik snapte daar niks van. Toen ik wat ouder werd, kreeg ik in de gaten dat ik de aandacht van mannen kon trekken als ik mij anders kleedde. En dat werkte ook bij jou. Dat wond mij op. Ik zag je ook kijken en ik vond dat eigenlijk best wel spannend en interessant. Ik probeerde wel eens dichter bij jou te komen maar op de één of andere manier wist je dat goed uit de weg te gaan. Op een bepaalde avond had ik een hele strakke spijkerbroek aan en je kon je ogen er niet van afhouden. Ik werd daar zo geil van dat ik op de wc ben gaan vingeren, serieus. Ik was zo vreselijk geil, alleen al van de aandacht. Jouw wc zit hier aan je slaapkamer waar je doorheen moet. Toen ik van de wc kwam, zag ik een openstaande lade met daarin een aantal butt plugs. Ik wist niet wat ik zag. Jij, met butt plugs? Die had ik niet zien aankomen en ik kon het niet laten om verder in de lade te kijken. Sorry, maar ik was echt nieuwsgierig. Al die spullen, ik dacht dat ik droomde. Maar je riep mij vanuit de woonkamer en ik moest snel alles weer dicht doen. Ik kon de hele nacht er niet van slapen zoveel indruk maakte het op mij. Het wond mij ook heel erg op.” Ik hakkelde toen ik zei: “ja dat begrijp ik wel. Vind je dat soort dingen interessant dan?” “Ja”, was het korte directe antwoord. “Ik ben gek op dat soort dingen en heb ook van die gevoelens. Ik wil bezeten worden door een echte vent, ik wil dat hij mij overheerst, dingen laat doen en dat alles.” Ik viel echt even stil. “Je bent nog al direct zeg. Je zag mijn speelgoed en daarom ben je hier, om te kijken wat we bereiken.” Ze trok direct haar spijkerjack uit en haar zijden hemd. Ik kon geen kant op. Twee volle borsten, ik schat toch een D-Cup, rechtop staand en mooie grote ronde tepels met piercings. Mijn mond viel open en ze zei: “voel eens, wat vind je ervan?. Vind je deze wat?” “Ze zijn prachtig, maar ga je niet wat te snel? Misschien heb ik wel een ander of ben ik gay.” Ze moest hard lachen, “nee jij bent dat niet, misschien een beetje bi maar zeker niet gay.” Ze stond op en draaide haar meedogenloos mooie kont naar mij toe.

“Voel”, gebood ze mij. Ik legde twee handen op die heuvels van schoonheid. Strak, vol, rond en ook enigszins gespierd, met de naad van haar glanzende legging precies door haar bilnaad. Mijn vingers konden het niet laten die naad te volgen tussen haar benen door. Ik meende haar heel zachtjes te horen kreunen. Ze keerde zich abrupt om. “Nu jij, vertel, ik wil het weten hoe het bij jou zit.” Zo snel als ze haar shirt en jack uit had, zo snel had ze het weer aangetrokken en zat ze weer naast me of er niets gebeurd was. Vrolijk kijkend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s