Amber

In de tijd dat ze bij me kwam, onbevangen en onbevooroordeeld, snapte ze snel de uitleg bij de wiskundesommen. Ze was lang, iets van 1,80m, had een goed figuur, vlot en modern gekleed en was druk bezig om haar VWO te halen. De lessen verliepen altijd gezellig. Kopje thee, even kletsen over schoolzaken en dan de boeken in. Ze kwam voor het eerst bij me toen ze in klas 4 VWO zat. Leuke meid, lang donker haar tot ver over haar schouders, mooie blauwe ogen en een mooie mond met volle lippen. En wat ook was: ze had een soort donkere diepe vrouwenstem, iets wat eigenlijk helemaal niet bij haar verschijning paste. Maar wel gewoon mooi. Ze was toen 16 en nog vol in de groei en eigenlijk amper nog te vergelijken met de volwassen vrouw die ze nu geworden was.

Maar er veranderde meer….haar hele kledingstijl veranderde in klas 6 resoluut. Ze droeg korte rokjes met strakke shirtjes er op of half openstaande bloesjes. Haar borsten hadden inmiddels wel een volle C -cup of D- cup bereikt en priemden dan parmantig naar voren. Of ze verscheen in de meest strakke spijkerbroek of legging zodat de contouren van haar kont onder haar prachtige taille tot volle glorie kwamen. En aangezien ik een billenman ben, was dat vaak adembenemend. Haar lopen accentueerde dit silhouet nog meer en het onschuldige meisje veranderde in een bloedmooie vamp…in mijn gedachten, want als leraar moet je je weten te gedragen.

Nadat ze haar VWO succesvol had afgerond was ze bouwkunde gaan studeren. Een ideale combinatie voor creatieve maar ook wiskundige mensen. We waren alle contact verloren.

Beetje vreemd want onze band was uitgegroeid tot die van “goede bekenden” of wenste ik dat dat “vrienden voor het leven” was? Ze was compleet uit mijn leven, tot een jaar geleden.

Ze belde me op en vertelde dat ze inmiddels bijna ging afstuderen maar nog steeds terug moest denken aan onze bijlesuren. Of ze nog eens langs mocht komen om bij te praten en natuurlijk vond ik dat helemaal prima. Ik was enorm benieuwd hoe ze er uit zou zien en hoe het haar allemaal was vergaan.

Het was kort voor Kerst en ze zou op een maandagavond langs komen. Nu woon ik vrij afgelegen dus ik vroeg me wel een beetje af hoe ze hierheen zou komen. Maar het knarsen van autowielen op het grindpad gaf daar snel antwoord op.

Ze droeg een superstrakke zwart glanzende legging welke exact haarscherp tussen haar billen getrokken was. Bescheiden pumps eronder en erboven droeg ze een zwart zijden hemdje waar overheen een ruig spijkerjack. Haar lippen waren fel rood gemaakt en haar ogen donker. Haar haar zat in een vlecht, strak naar achteren gebonden. De nagels van haar vingers zwart gelakt net als haar teennagels. Ik was even sprakeloos toen ik de deur open deed. Haar glimlach lachte haar tanden bloot en een vrolijk: “Hallo, hoe is het met jou”, klonk mij als muziek uit haar donkere stem in de oren. Ik kon mijn ogen niet van haar af houden. Er liep een natte droom van één meter tachtig voor mij uit naar de woonkamer. Haar kont was fenomenaal geproportioneerd. Dansend op perfect lange benen. Ze plofte op de bank en sloeg haar benen over elkaar. Ik ging enigszins aarzelend tegenover haar zitten maar ze maande mij ook op de bank te komen zitten. Ik schonk voor ons twee rode wijn in en nam op kleine afstand gepast plaats naast haar. Ik rook een bekend parfum die net subtiel aanwezig was om te kunnen waarnemen, precies die ze vroeger bij de bijlessen ook op had.

Ik keek naar haar handen, vingers lang en mooi en ja, eigenlijk was alles mooi aan haar. We raakten aan de praat en ze vertelde dat ze bijna afgestudeerd was. Privé ging het haar minder. Ze had een paar korte relaties gehad maar die waren allemaal stuk gelopen. Ze was heel open daarover: het liep allemaal stuk op sexueel gebied. Ik vroeg me af waarom ze bij mij kwam en durfde uiteindelijk de vraag te stellen: “Ik waardeer je openheid, maar, uhh, waarom vertel je mij dit allemaal?” “Ik zag vroeger wel hoe je naar mij keek, maar ik begreep mijzelf toen amper. Ik vond je een goede leraar maar ook een vlotte moderne vent. Soms droomde ik zelfs over onze lessen.” “Wat droomde je dan?” Ze schoof een beetje met haar benen en legde ze weer naast elkaar. Twee strak zwart glanzende, enigszins gespierde benen. “Ja, nu doe je dat weer, die blik in je ogen”. Ik voelde me enigszins betrapt, maar toch ook zelf verzekerd. “Ik lag dan op bed”, ging ze verder, “en het leek dan net of onze lichamen contact maakten maar op een rare manier.” “Rare manier?”, vroeg ik. “Ja, ik moet bekennen dat ik erop masturbeerde.” Ik was wel degelijk van slag door haar openheid, ik moest even diep ademhalen en probeerde een beetje te lachen om mij een houding te geven. “Maar wat was die rare manier dan?”, vroeg ik.” Ze leek even te aarzelen, maar toen zei ze: “Ik fantaseerde dat jij mij op mijn billen sloeg en meer van dat soort dingen.” Ze keek mij strak aan toen ze dat zei en ze vervolgde: “ ik denk dat al mijn vriendjes dat niet begrepen van mij. Er moet een mix zijn van aantrekkingskracht en intelligentie waardoor dat kan werken. Mijn relaties knapten af op al dat slome gedoe en ik wil meer. Ik wil ontdekken. Ik wil voelen. Ik wil, tsja ik kan het eigenlijk niet eens bevatten.” Ze zette haar wijnglas neer en legde achteloos haar hand op mijn knie. Heel spontaan leek het en ook heel onschuldig. Niet opdringerig zelfs. Ik voelde opnieuw wat ik toen met de bijlessen ook al voelde. Er was iets….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s