Amber – deel 4

Omdat het december was, stond de verwarming vrij hoog. Ik woon redelijk afgelegen in een dijkwoning en die staan niet bekend om hun goede isolatie. Het huis was gebouwd in de beginjaren ’50 van de vorige eeuw, dus slecht geïsoleerd maar wel ruim. Woon-, en slaapkamer bevinden zich met een toilet op dijkhoogte met daarboven nog een zolder, volgestouwd met nodeloze verzameltroep uit de loop der jaren. Onder de woonkamer is een gedeelte dat grenst aan de grote, vrij liggende tuin. Dat vertrek bestaat uit meerdere delen, waaronder een badkamer met toilet en een drietal redelijk grote ruimtes die ongebruikt leeg staan. Ook daar had ik wat spullen opgeslagen in kisten en dozen omdat ik dacht die toch nooit nodig te hebben. De grootste ruimte heeft een schuifpui met toegang tot een terras waardoor je makkelijk de tuin in kan lopen. In de wintermaanden beperkte ik mij de stookkosten door de benedenverdieping slechts vorstvrij te houden.

In de woonkamer was het warm, door de verwarming, door de wijn maar zeker ook door haar. Nu moest ik wel wat vertellen na al die confronterende openheid.

Haar ogen stonden vrolijk maar ook uitdagend. Ik haalde even diep adem en zei: “Tsja, wat kan ik je over mij vertellen? Ik heb een paar relaties gehad en die waren niet echt succesvol. Niets abnormaals of zo, ze werkten gewoon niet.” “Hoe zat je seksueel met hen?” Haar stem was laag en zacht. “Wel, ik ben vrij liberaal in die opvattingen en in het begin gingen dat soort dingen wel redelijk, maar op een gegeven moment was de lust er niet meer. De geilheid was weg. Ik was meestal degene die initiatief moest nemen, maar ze deden niets om mij op te winden. Er was gewoon geen wisselwerking. En dan dooft het kaarsje langzaam uit.

Ik ben met één van hen een keer naar een soort feest geweest. Ik zag op internet dat er een fetish-kinky-feest op een kasteel werd georganiseerd en dat leek mij wel spannend, iets met avontuur, gewoon om daarmee te proberen eens nieuwe ideeën te krijgen en weer lol met elkaar te hebben. Ik zal die avond nooit vergeten. Zij droeg strakke, hoge lieslaarzen en ….” Ze onderbrak me door opeens voor mij op de grond op haar knieën te gaan zitten, tussen mijn benen. Kennelijk praatte ik als leraar weer eens teveel. “Sla mij in mijn gezicht”, zei ze hard. En voor ik erover na kon denken, reageerde ik geheel impulsief door haar een ferme klap met platte hand op haar wang te geven. Mijn hand daalde vlak en hard en er was een luide “pets” te horen. Ze draaide haar gezicht mee met de klap. Ik schrok van mezelf. Maar het voelde ook heerlijk. Ze keek enigszins wulps met een traan in haar ogen mij weer aan. “Nog één”, zei ze. En ik haalde uit op haar andere wang. Haar strakke donkere vlecht danste in de lucht. Ze gaf een klein gilletje en ik voelde een erectie in mijn broek omhoog komen. “Dat bedoel ik”, zei ze. “Ik wil meer, zie je wel dat je het in je hebt.” “Kleed je uit”, zei ik. “Ik wil je lichaam inspecteren.” Alsof het vanzelf ging en wij dit al vaker deden. Ze stond op en trok haar zijden glanzende shirt weer uit. Haar prachtige borsten met piercings stonden trots en ferm. Haar handen gleden over haar buik omlaag en ze liet haar broek zakken terwijl ze haar kont mij toedraaide. Ze schopte haar broek over haar schoenen uit, zodat ze nu nog alleen op pumps stond. Voor mij stond ruim één meter tachtig pure seks. Een prachtig lijf, taille, kont en lange benen. Ik ging staan en liet mijn handen over haar schouders glijden. Haar huid voelde fluweelzacht en warm. Mijn handen daalden langzaam af naar haar onderrug en bilnaad. Ik gaf een harde klap op haar linker bil. Ze kreunde zachtjes. Langzaam ging diezelfde hand richting bilnaad. Mijn vingers zochten zachtjes een weg naar beneden. “Buk”, zei ik kort, “en houd je handen in elkaar gevouwen op je rug.” Haar kont stak nu ferm naar achteren en ik zag de mooiste vrouwelijke welving die ik ooit gezien had. Haar bilnaad ging over in een paar volle schaamlippen, glad geschoren. Mijn hand en vingers zochten hun weg tussen de zachte, warme plooien en ik voelde hoe nat ze was. Mijn vinger gleed naar binnen en het zachte, warme vlees sloot zich als een gewillige cocon. Ze kreunde. Mijn handen gleden verder naar beneden over haar gespierde benen. Tot aan haar enkels. Ik gebood haar te gaan zitten op de koude plavuizen vloer. In kleermakerszit en met haar handen op haar knieën, palmen naar boven. Ze keek mij niet aan. Haar ogen bleven teneer geslagen. “Wacht op mij, blijf zo zitten en verroer je niet”, fluisterde ik in haar oor.

Mijn adem stokte in mijn keel, toen ik de deur van de slaapkamer achter mij dicht deed. De ontwikkelingen waren zo snel gegaan en ik had dit helemaal niet aan zien komen. Had ik iets verkeerds gedaan door toe te geven aan mijn eigen geilheid? Was ik mijn boekje te buiten gegaan als leraar? Nee, zij was mijn leerling allang niet meer en zij was nu een zelfstandige, volwassen vrouw. Hoe kan dit? Ik voelde dat ik nog steeds een erectie had. Ik herpakte mezelf en liep naar de ladekast waar zij destijds de buttpluggen in had zien liggen. Ik trok de tweede lade van boven open waar wat zweepjes lagen die amper waren gebruikt. Een vroegere poging om ter ziele gegane relaties nieuw leven in te blazen. Het was toen daarmee niet gelukt. Er was geen belangstelling voor. Mijn handen graaiden door de lederen voorwerpen tot ze vonden wat ik hebben wilde: een lederen blinddoek, zacht gewatteerd en een korte zweep met meerdere lederen strengen, een heel bosje rood leder van ongeveer een kleine halve meter lengte, bij elkaar komend in een metalen, stevig handvat. Uit de eerste lade pakte ik nog snel een paar bosjes vezeltouw. Ik aarzelde meer mee te nemen, maar wilde deze eerste keer haar ook niet afschrikken door mijn grenzeloze fantasieën en sadistische neigingen. In de hoek van de kamer stond nog een soort inklapbaar tafeltje. Zo een, waarvan de poten in een v-vorm komen te staan als je hem uitklapt en ingeklapt een compact pakketje vormen. Het model was stevig genoeg om wat gewicht te dragen en ik kreeg daar een mooi en geil idee bij. Eerst dit maar eens proberen, dacht ik, misschien komt ze na vanavond nooit meer terug. Ik deed de slaapkamerdeur open en daar zat ze nog. Roerloos op de koude plavuizen. Handen op haar knieën, palmen omhoog en met haar rug naar mij toe. Ik liep langzaam naar haar en klapte het tafeltje uit. Ik legde een kussen van de bank op dat tafeltje. De blinddoek schoof ik over haar hoofd tot over haar oren en ik zorgde ervoor dat haar lange vlecht vrij kon handen. “Ga staan en kom hier”, zei ik. Ik leidde haar naar het tafeltje en gebood haar te bukken over het tafeltje heen. “Hou je handen bij de poten en zet je voeten aan de achterkant er tegenaan.” Ze volgde mijn bevelen feilloos. Snel kon ik haar polsen vastzetten met het vezeltouw aan de poten aan de voorkant en haar enkels bond ik aan de achterpoten vast. Ik was trots op mij zelf. Ik keek naar mijn creatie. Een prachtig, groot, wulps lichaam lag geheel tot mijn beschikking over het tafeltje gekromd met haar kont omhoog, benen en polsen gebonden in de laagte bij de vloer. Ik streelde haar schaamlippen die warm en nat aanvoelden. Ik kneedde ze. Ik voelde de hunkering. Toen haalde ik hard uit met mijn zweep….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s