Amber – deel 5

De strengen van de zweep gaven een soort zoevend geluid door de snelheid waarmee zij zich voortbewogen tot ze onder een luide pets abrupt het zachte warme vlees van haar billen raakte. Ik was intussen de tel kwijt geraakt. Voor mij lag het mooiste wat ik in jaren had gezien. Twee hunkerende billen die zich het klappen van mijn zweep lieten wel gevallen. Twee billen die als het ware een eenheid van schoonheid vormden met aan de ene kant een paar lange, slanke, enigszins gespierde benen en aan de andere kant een mooie taille die overging in haar rug. Haar donkere paardenstaart lag enigszins wezenloos naast haar op de grond. Ik zag dat er striemen op haar billen stonden. Het gaf mij zowel een angstig en aarzelend gevoel, maar ik voelde ook verrukking, het was of ik energie en vleugels kreeg, of er een blijheid en gevoel van liefde in mij stroomde. Wat ik zag hoorde mij toe. Het was een eeuwig offer, een absolute overgave aan mijn sadistische onderstroom, een overgave aan mijn besef van verantwoordelijkheid met de wetenschap dat ik hier voor te zorgen had. Zij was afhankelijk van de grenzen van mijn lust. Zij gaf zich over in het volste vertrouwen dat ik haar gaf wat ik wilde en wat zij nodig had.

Mijn hand streelde haar blote heup zonder haar gestriemde bil te raken. Ik liet mijn hand kort rusten op die plek en keek naar haar rug. Mijn zweep knalde hard tussen haar schouderbladen. Ze kermde. Bij iedere volgende slag zag ik haar rillen. De strepen stonden zo ongeveer kruislings op haar rug. Ze kreunde luid, niet van afschuw maar meer van genot. Ik kon het nog moeilijk plaatsen en accepteren maar er was mij wel duidelijk dat dit geen gekreun was van verzet maar van genot en dankbaarheid. Mijn erectie was inmiddels enorm. Ik ging achter haar staan, ritste mijn jeans open en liet mijn pik tussen haar benen in de zachte warmte wegglijden. De zweep gooide ik op de grond en stootte hard en diep. Ik raakte het gevoel voor tijd helemaal kwijt en had geen idee of ik haar nu dertig seconden of vijf minuten aan het neuken was. Ik kon het niet laten. Ik spreidde met mijn handen haar billen en stootte hard in haar kont, terwijl ik tussen haar benen haar clit kneedde. Ze schokte hard en heftig en een warme straal liet ze over mijn hand weglopen. Het voelde warm en rook zoetig, vol van feromonen, die mij nog geiler maakten. Ik kwam diep in haar klaar terwijl ze nog naschokte van haar eigen orgasme. We waren beiden ook warm bezweet. Ik had een grote handdoek los van de stapel gemaakt en wikkelde die zacht om haar heen. Haar polsen en enkels bevrijdde ik van de klemmende boeien en ze liet zich een soort uitgeput op de vloer vallen. Ik schoof mijn armen onder haar en tilde haar op. Dat viel niet mee maar het lukte mij op de bank neer te vallen en haar op mijn schoot tegen mij aan te trekken, mijn armen om haar heen. Haar ogen waren nog steeds gesloten. Ze drukte zich dichter tegen mij aan zodat ik haar in haar nek kon zoenen. Met gesloten ogen liet ze zich tussen mijn armen vandaan glijden totdat haar mond mijn pik kon pakken. Haar lippen waren warm en zacht over mijn eikel heen geschoven, het puntje van haar tong priemde af en toe in het gaatje van mijn pik en haar handen begonnen mijn ballen te kneden. Ik keek uit over haar warme lijf vol striemen van haar nek tot haar kont. die gewelfd omhoog stak zodat haar taille en heupen nog meer geaccentueerd werden. Mijn hand gleed voorzichtig over haar bilnaad naar achteren en mijn vinger vond al snel haar kontgaatje. Zo hard als ze nu aan mijn pik begon te zuigen, zo hard vingerde ik onwillekeurig haar kontgaatje. Op een gegeven moment begon ze weer te squirten en ik kwam stotend klaar in haar mond. Mijn geil zoog ze naar binnen in één teug en likte daarna mijn eikel schoon. Ze draaide haar hoofd opzij en keek me aan: “Lekker?”, vroeg ze. Een kleine glimlach stond rond haar mond.

Ze stond op en liep met haar handdoek naar mijn slaapkamer en trok vervolgens de badkamer deur achter haar dicht. Ik hoorde het ruisen van de douche.

Geheel naakt kwam ze naar mij toe lopen en knielde op de grond tussen mijn benen.

Ik zat nog steeds op dezelfde plek op de bank. Twee grote ogen keken mij vragend aan.

“Wil je mij?”, vroeg ze. “Ik wil je dienen en helemaal in jou opgaan, maar ik moet nu wel weg want ik heb de auto geleend.”

Mijn handen rusten op haar schouders. Ik boog mij naar haar toe en kuste haar op haar mond. “Mag ik terugkomen?”, ging ze verder. Ik knikte en masseerde intussen haar tepels waar de piercings strak in stonden. Ze stond op en trok haar kleren aan. Ze pakte mijn hand en trok me mee naar de deur. Ik kon de minuten niet tellen dat we daar stonden. Dicht tegen elkaar aan gedrukt. Mijn pik weer in een ferme erectie en haar hand die daar overheen masseerde. Mijn handen hielden haar billen vast, de gladde stof was waarschijnlijk tekenend voor onze gezamenlijke geilheid. In een laatste handeling trok ze nog even mijn broek open en zoog mijn pik nog een keer heerlijk af. “Zo, dit moet voor nu wel even genoeg zijn”, zei ze, terwijl ze ondeugend haar vingers aflikte. Ze draaide zich om en verdween door de deur naar buiten, de nacht in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s