Butler Service

Met jarenlange ervaring in het aanbieden van privé services aan dames biedt Privat Butler Service ook mogelijkheden om op een veilige manier bdsm te ontdekken of beleven. Er wordt een breed scala aan mogelijkheden geboden, Privat Butler vervult naar gelang de wens een Dominante of onderdanige rol.

Voor zowel éénmalig kennismaken als de mogelijkheden om onderdelen binnen bdsm op veilige manier te kunnen verkennen biedt Butler diverse diensten. Op onderdanig/masochistisch gebied denk aan:

  • Spanking
  • Bondage
  • Gebruik van attributen als klemmen, zwepen, kaarsvet etc
  • Mentale beleving zoals vernedering, objectificatie, lustobject

Ook behoort het tot de opties dat Privat Butler Service meegaat naar een parenclub om zo veiligheid te garanderen voor bijvoorbeeld een gangbang.

Wat betreft het verkennen van een Dominante kant door dames worden er ook mogelijkheden geboden, dit creëert de mogelijkheid om binnen vantevoren vastgestelde kaders te kunnen experimenteren met het in handen nemen van de regie en zo domineren van een man te verkennen.

Of je nu zoekt naar mogelijkheden om te ervaren hoe het is om je als vrouw te onderwerpen aan een man die jouw genot centraal zet en zich daarbij dominant opstelt of je wilt ontdekken hoe het is om zelf de dominante rol te vervullen en een man te domineren, dan kun je gebruik maken van de integere diensten van Privat Butler Service.

Voor meer informatie bezoek de website of volg via Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s