Iniatiefnemer en Siteowner

Wat leuk dat je meer wilt weten over de persoon achter deze site. Ik stel mij graag aan je voor, juist omdat ik van mening ben dat het taboe rond bdsm nog wel wat verder mag verdwijnen maak ik geen geheim over mijn bijdrage aan deze site.

In 2002 speelde ik in op de behoefte aan een veilige en besloten online plek voor gelijkgestemden om over gedachten en gevoelens omtrent bdsm te kunnen praten. Dat werd de start van een kleine online bdsm community welke ik 18 jaar beheerd heb. In 2006 ben ik mijzelf tevens als bdsm- en relatiecoach gaan profileren, gewoon onder mijn eigen naam Karen Smits (meer info op deze website).

Bdsm is voor mij verweven met mijn gewone leven, ik werk dagelijks aan mijn websites (ik beheer ook nog een aantal bdsm kunst sites), ik heb wekelijks gesprekken met cliënten, ik word regelmatig benaderd met vragen over bdsm via de platformen waar ik aangesloten ben. En natuurlijk heb ik ook mijn persoonlijke connectie met bdsm.

Wil je graag contact met mij, gewoon voor een babbel of met een bdsm gerelateerde vraag dan kun je gebruik maken van het Contactformulier.

Karen Smits