Stel jouw vragen over bdsm

Wellicht heeft het bezoek aan deze site vragen opgeworpen, of loop je al langer rond met vragen omtrent jouw bdsm gevoelens of bdsm in het algemeen. Via deze website kun jij jouw vragen gratis inzenden, je ontvangt een inhoudelijk antwoord van een ervaren coach. Ik ben als kink aware professional inmiddels al 20 jaar actief in het begeleiden van mensen die hun bdsm gevoelens aan het ontdekken zijn. Wil je meer weten over mijn achtergrond als coach lees dan hier verder.

Hoe werkt het?

Je kunt jouw vragen stellen via het contactformulier (onderaan) of via email bdsmminnend@outlook.com
Zodra ik deze zie binnenkomen en in de gelegenheid ben om te antwoorden stuur ik een reactie terug, dit is meestal binnen 1 tot 2 dagen.
Probeer je vragen duidelijk te beschrijven. Hoe beter jij jouw vraag formuleert des te uitgebreider kan ik antwoorden. Binnen enkele dagen ontvang je een inhoudelijk antwoord via email.
Aan dit proces zijn geen kosten verbonden. Soms ontstaat naar aanleiding van het ontvangen antwoord een correspondentie via email, ook daar zijn geen kosten aan verbonden. Ik zet mij met liefde en toewijding in om mensen te helpen in balans met hun bdsm gevoelens te komen. Deze site is daar een onderdeel van.
Wel is er een limiet aan de tijd en energie die ik kosteloos investeer om anderen te helpen, dat betekent vanzelfsprekend niet dat ik je zomaar ineens loslaat. Meestal is iemand geholpen met een paar emails, blijkt echter dat er behoefte is aan een meer intensievere vorm van begeleiding, of geeft iemand de voorkeur voor contact via telefoon of chat dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van mijn dienstverlening als coach. Vanzelfsprekend is dat iets dat we samen bespreken, mijn doel is om jou met een paar inhoudelijke mails op weg te helpen.

Mocht je twijfelen of jouw vraag wel geschikt is om te stellen, of weet je niet goed wat voor vraag je stellen wilt maar wil je wel contact, vul ook dan het formulier in, ik zal proberen je te helpen jouw vraag goed te formuleren.

Karen Smits