Heftig genieten

Een paar dagen geleden was er een onverwachte avond zonder pubers in huis, mét de zekerheid dat ze niet plotseling eerder thuis zouden kunnen komen want ze waren beiden logeren.
Voor ik ’s middags met de jongste vertrok voor een klein rondje Nederland stuurde ik een mail naar Grey. De boodschap was duidelijk, ik had behoefte aan een spanking 😉

Toen Grey thuiskwam genoten we eerst van een rustig diner, ik ben niet bijster goed in zomaar omschakelen en het heen en weer rijden had me ook al de nodige energie gekost. Soms kom ik dan in een tegenstelling in mijzelf terecht, enerzijds wil ik de rust en ruimte die er ineens is gebruiken om te spelen, en anderzijds vind ik het ook heerlijk om in die rust gewoon te kunnen doen waar ik anders niet echt aan toekom.
We kozen ervoor om eerst die rust en ruimte te gebruiken voor ons eigen ding, lekker samen op de bank met een tv serie, op een bepaald moment ontving ik een sms van Grey met de mededeling hoe laat ik boven diende te zijn, en dat ik nieuw ondergoed aan mocht trekken (eerder daarvoor had hij mijn string uitgetrokken). Op weg naar boven wist ik nog niet goed in welke stemming ik was, ik had geen idee wat ik aan wilde trekken en was eventjes zelfs bang om te verzanden in een soort ‘niet-stemming’ wat verre van bevorderlijk voor spelen is. Ik kan niet meer herleiden wat de trigger was maar eenmaal op onze slaapkamer veranderde er iets in mijn stemming, zocht ik een wit kanten hemdje met wit kanten hipster (ik weet dat deze niet tot Grey’s favorieten behoort lol), dit combineerde ik met een knalroze kort plooirokje (beetje schoolmeisjes achtig) en …mijn superknalroze sandalettes (een glamour achtig schoentje met open neus en rits aan de achterzijde), om te voorkomen dat ik het koud zou krijgen zocht ik er een zwarte bolero bij die zonder dat ik er erg in had het stereotiepe schoolmeisje beeld wel af maakte.
De verraste blik op Grey zijn gezicht was leuk, en versterkte mijn stemming. De brat in mij was wakker geworden 😉

Grey stalde zo’n beetje al het slagwerk dat we hebben uit op het bed en terwijl hij mijn kant op liep (ik mocht netjes wachten op de barkruk) kon ik het niet laten hem er netjes op te wijzen dat zijn veters los waren ‘Meneer uw veters zijn los’ flapte ik eruit, waarop Grey mij liet knielen om zijn veters te strikken. Zo dom……want die uitdaging was veel en veel te groot om niet aan te nemen, met een ferme dubbele knoop heb ik zijn veters gestrikt. Want als zorgzame sub wil ik natuurlijk voorkomen dat mijn Dom struikelt over losse schoenveters.
Voor de eerste spanking had Grey een tweezijdige paddle ter hande genomen, aan één kant bekleed met leer, aan de andere kant met stof in een vervaagd en veel gebruikt ogend oud roze. Hij maakte daar de vage opmerking bij dat hij eens ging kijken of mijn billen ook die kleur konden krijgen, wat ik natuurlijk een rare veronderstelling vond want mijn billen kunnen hooguit een levendig roze kleur krijgen, wat toch echt niet in de buurt van oud roze komt.
Dacht ik dat Grey de spanking in zou zetten, kwam hij met een vraag die hij nog meermalen herhaald heeft die avond ‘Waarom doe ik dit?’, zo’n open deur intrappen daar is weinig lol aan dus ik heb mijn uiterste best gedaan zo gevarieerd mogelijk te antwoorden.

Mijn eerste antwoord was in de trand van ‘Je wil vergelijkend kleur onderzoek doen tussen het oud roze van die paddle, het knalroze van mijn rok en het roze dat je op mijn billen achter gaat laten’
Daar had ik mijn eerste punten voor goed gedrag binnen, ik had Grey optimaal weten te motiveren waardoor hij de paddle vaardig wist te hanteren.

Er volgde een wisselen van spanking atttibuut, en iedere keer voor hij daarmee ging slaan kwam hij bij me staan om opnieuw diezelfde vraag te stellen. Ik kan me niet alle antwoorden meer herinneren, maar de beste wel…(vooral omdat ik toen echt veel moeite moest doen om nog helder te kunnen denken).
Grey had net daarvoor een foto gemaakt met zijn telefoon en ik antwoordde:
‘Je wil het reflectief vermogen van de flitser van je camera vergelijken met het reflectief vermogen van mijn billen nu deze roze gekleurd zijn’, ik kon de enorme glimlach van binnen niet verborgen houden dus deze zal ongetwijfeld doorgeklonken hebben in mijn woorden, waarmee ik opnieuw bonuspunten gescoord had…..want wederom had ik hiermee mijn Dom weten te motiveren (en vlak niet uit dat ook dat een serieuse baan is). Het resultaat was een caning met een dikke cane, wat een enorme impact op me had en me liet balanceren op het randje van subspace.
Ik was nog bezig met op adem komen toen Grey weer voor me stond, hij boog zijn hoofd dichterbij en vroeg of ik het antwoord nu wist…ik keek hem wazig aan, en realiseerde me dat ik de vraag kwijt was….
Gelukkig was Grey zo lief de vraag voor me te herhalen maar echt veel heldere antwoorden zijn er daarna niet meer gekomen 😉

Wat er wel was dat was een hele lange intense avond met heel, heel veel spanking, ook heftige spanking, maar alles bij elkaar voelde het als het warme bad waar ik al zo lang zo hevig behoefte aan had.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s